polski angielski niemiecki
Sobota, 30 maja 2020 r. Imieniny: Ferdynanda, Gryzeldy, Zyndrama
SZKOLENIE - KUCHARZ - KELNER
CZŁOWIEK - NAJINWESTYCJALEPSZA 

W szkoleniu podnoszącym kwalifikacje zawodowe o profilu KUCHARZ - KELNER wzięło udział 6 Beneficjentów projektu SZANSA.
 
Kurs został zrealizowany w Radomiu w terminie: od  16 października 2014r. do 17 listopada 2014r. Trwał 80 godzin. Tematami poruszanymi w trakcie zajęć były: 
  •  Wizerunek kucharza-kelnera
  •  Higiena zawodowa i wymogi higieniczno-sanitarne dla placówek gastronomicznych
  •  BHP i p.poż
  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
  • Zasady racjonalnego żywienia
  • Wyposażenie techniczne
  • Zasady nakrywania do stołu – przygotowywanie imprez okolicznościowych

Uczestnicy kursu zostali objęci ubezpieczeniem od NNW, mieli zagwarantowany catering w postaci barku kawowego i obiadu a także otrzymali zwrot kosztów dojazdu na szkolenie. 

Po pozytywnym zakończeniu kursu BO otrzymali stosowne zaświadczenia i certyfikaty. 


Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej
 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego


01-12-2014
Galeria
Szukaj w artykułach
Maj 2020
Pn Wt Śr Cz Pt So N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31